HOME




   
 
BOLOS LEONESES: VIII MASTER CATALUNYA A BELLVITGE  (10.11.2010)
     
 
Les pistes del Poliesportiu Municipal de Bellvitge “Sergio Manzano” acolliran diumenge que ve, 14 de novembre, el VIII Master Catalunya de Bitlles Lleoneses. Hi participaran els 24 millors jugadors del tres clubs de Catalunya: Club de bolos d’Horta i Dama de Arintero de Barcelona i l’amfitrió El Negrillón de l’Hospitalet de Llobregat. A partir de les 10 h del matí començaran les tirades eliminatòries i al voltant del migdia, els quatre millors classificats s’enfrontaran en la final.



Seguint la nova aposta de comunicació de competicions, els webs de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, http://www.tbowling.cat/, i de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, http://www.ufec.tv/ (dins l’apartat bitlles i bowling) n’oferiran un reportatge.



Des del 2002, els clubs de bitlles lleoneses de Catalunya organitzen rotativament aquest Master. El Club bolos d’Horta va acollir l’edició de 2009, el reportatge de la qual es pot veure al web de la federació, el Club Dama de Arintero,  la de 2008, i el club El Negrillón de l’Hospitalet, la de 2007.




Vídeo de l’edició de 2009 a les pistes del Club de bolos d’Horta (Barcelona):


BOLOS LEONESES: RAMON CUESTA S’EMPORTA EL VII MASTER CATALUNYA (VÍDEO) (16/11/2009)




Crònica de l’edició de 2007 a Bellvitge:


BOLOS LEONESES: DANIEL DIEZ I SANTIAGO MARTINEZ, CAMPIONS DEL V MÀSTER DE CATALUNYA (05/12/2007)


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades