HOME




   
 
BOLOS LEONESES: JOSÉ BRETONES, CAMPIÓ DEL VIII MASTER DE CATALUNYA (VÍDEO)  (16.11.2010)
     
 
José Bretones, del Club de Bolos Leoneses de Horta, és el nou campió de Catalunya,  al guanyar el VIII Master de Catalunya, celebrat diumenge 14 de novembre a les instal·lacions del Club de Bolos El Negrillón de l’Hospitalet, situades al Poliesportiu Municipal de Bellvitge “Sergio Manzano”.



A la competició, hi van participar els 15 millors jugadors de primera categoria i els 18 millors jugadors de segona categoria dels tres clubs de bitlles lleoneses de Catalunya: El Negrillón de l’Hospitalet, Dama de Arintero i Horta de Barcelona.



Els tres clubs van classificar els seus jugadors en les primeres places de la primera divisió. José Bretones (Club B.L. Horta) amb 362 punts es va erigir el campió de la competició, seguit d’Eutimio López del Club El Negrillón amb 327 punts. La tercera plaça va ser per a Lucho Martinez del Club Dama de Arintero, amb 292 punts.



Pel que fa a la segona categoria, el Club Dama de Arintero va ser el clar vencedor, ja que tres jugadors d’aquest club ocupen les primeres places; 1. Julio Gabriel Gago amb (339 punts), 2. Julio Gago (302) i 3. Felix Ferrero (250 punts).



El lliurament de trofeus va anar a càrrec de José M. García Mompel, regidor de l’Ajuntament de l’Hospitalet, Joan Ricart i Aguila, president de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, juntament amb Maite Revilla, coordinadora del districte 6è, Paulino González, president del Club El Negrillón, i Roser Romero, gerent de la FCBB.



Seguint la nova aposta de comunicació de competicions, les webs de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling (FCBB), http://www.tbowling.cat/ i de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), http://www.ufec.tv/  ofereixen imatges d’aquesta partit.






 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades