HOME




   
 
BITLLES CATALANES: LES 7 LLIGUES EN MARXA  (19.11.2010)
     
 
Aquesta temporada 201 equips de bitlles catalanes de 129 clubs d’arreu de Catalunya competeixen en la Lliga Nacional i les sis lligues territorials que organitza la Federació Catalana de Bitlles i Bowling a 23 comarques. Des que van començar al setembre, es desenvolupen amb un alt nivell de joc.



En la 6a edició, la Lliga Nacional ha experimentat un gran augment de participació. Els quatre equips nous són el C.B. Benavent de Segrià (Segrià), C.B. Sant Sebastià de Castellserà (Urgell), C.B. Lloreta Kin (Cervera/Segarra) i C.B.C. Alls Secs Piquen (Mont-ras/Baix Empordà), més els dos que retornen a la competició, C.B. Can Folguera (Vallès Occidental) i C.B. Viladecans (Baix Llobregat) competiran amb vuit dels equips que van participar en la temporada anterior. El campió de 2009, l’equip C.B. la Galera Free Power intentarà revalidar el títol.



Les sis lligues territorials es consoliden. La lliga més veterana, la Lliga Terres de l’Ebre (22a edició) on participen 36 equips de 17 clubs de les comarques del Montsià i Baix Ebre amb 1 grup de primera (17 equips) i 1 de segona (19); la lliga més nombrosa, la Lliga de Lleida (20a edició) amb 59 equips de 52 clubs de les comarques de les Garrigues, la Noguera, el Pla d’Urgell, la Segarra, el Segrià, el Solsonès i l’Urgell, amb 2 grups de primera (12 equips cadascun), 2 de segona (12 c/u), i 1 de tercera (11); i la Lliga de Barcelona (17a edició) on competeixen 40 equips de 28 clubs (Alt Penedès, Anoia, Bages, Baix Llobregat, Barcelonès, Osona, Vallès Occidental, Vallès Oriental i un equip de Breda – la Selva), amb 1 grup de primera (13 equips) i 2 de segona (13 i 14).



Les lligues més recents són les de Girona, Selva-Alt Maresme i la del Camp. En la Lliga de Girona (9a edició) hi participen  26 equips de 15 clubs (Baix Empordà i Gironès) amb 1 grup de primera (12 equips) i 1 de segona (14).  En la Lliga de la Selva-Alt Maresme (6a edició) juguen 15 equips de 8 clubs (Maresme i la Selva) amb 1 grup de primera divisió. Finalment, la Lliga del Camp (3a edició) es consolida amb 11 equips de 7 clubs (Baix Camp i Priorat) amb 1 grup de primera divisió.



Els campions de 2009 de les diferents lligues territorials, C.B. Vinaròs, C.B. Torà, C.B. Guinardó, C.B.C. Alls Secs Piquen, C.B. Lloret, A.C.E. el Rajoler, tornen a lluitar per revalidar el títol.




http://www.tbowling.cat/resultats_bitcat.asp


http://www.tbowling.cat/calendari_catalana.asp


 







 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades