HOME




   
 
BITLLES CATALANES: V CAMPIONAT DE CATALUNYA PER A CATEGORIES EN EDAT ESCOLAR AL POAL, MONT-RAS I BARCELONA   (25.11.2010)
     
 
El Poal (Pla d’Urgell), Mont-ras (Baix Empordà), i Horta – Barcelona acullen simultàniament el 27 de novembre els enfrontament de la competició territorial del V Campionat de Catalunya per a Categories en Edat Escolar de Bitlles Catalanes de les lligues de Lleida, Girona i Barcelona, respectivament, organitzades pels clubs locals, amb el suport  de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling. Hi participaran un total de 115 nois i noies de 15 clubs diferents.



La primera jornada territorial de Tarragona que va tenir lloc a la Sénia (Montsià) el 20 de novembre, hi van participar 30 nois i noies dels clubs Amposta, la Galera, la Sénia i Casal Sant Francesc.



En aquesta competició, de caràcter individual, participen jugadors i jugadores de categories des de benjamins fins a juvenils de tots els clubs de bitlles de Catalunya. Els joves que hagin participat en una de les dues jornades de competició territorial es classifiquen per a la jornada nacional.



Mont-ras (Baix Empordà) va acollir la fase nacional de l’edició de 2009 amb la participació de 120 nois i noies, provinents de 21 clubs de tot Catalunya.


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades