HOME




   
 
BITLLES CATALANES: BON BALANÇ DE LA 1ª FASE TERRITORIAL DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA PER A CATEGORIES EN EDAT ESCOLAR  (02.12.2010)
     
 
Un total de 126 nois i noies de 20 clubs d’arreu de Catalunya van prendre part en la primera jornada de la fase territorial del V Campionat de Catalunya per a Categories en Edat Escolar de Bitlles Catalanes que va tenir lloc al novembre passat a la Sénia (Montsià), el Poal (Pla d’Urgell), Mont-ras (Baix Empordà), i Horta – Barcelona.




Les fases territorials van tenir un índex de participació de 30 jugadors de mitjana. En la jornada que va acollir la Sénia, hi van participar nois i noies dels clubs la Galera, la Sénia, Amposta (Montsià) i Casal St. Francesc (Jesús-Tortosa, Baix Ebre); al Poal, dels clubs El Poal , Flor de Lis – Linyola - i Palau d’Anglesola (Pla d’Urgell), i Claravalls (Urgell); a Horta – Barcelona, dels clubs Badalona i Siuranenc d’Horta (Barcelonès), Igualada (Anoia) i Vilafranca (Alt Penedès). En l’edició a  Mont-ras, hi va haver una més àmplia representació de clubs amb bitllaires dels clubs  Parlavà, Begur, Palamós, Cremats de Mont-ras, Torrent i Amics de l’Oci (Baix Empordà), Mallorquines-Sils (la Selva) i Amics de la Pineda Fosca (Gironès).




Les millors classificacions han estat per a les jugadores Alexa Cedeño Hidrobo, del club Siuranenc d'Horta, amb 86 punts i  8 bitlles,  de la categoria benjamina (jornada terrritorial de Barcelona),  i la cadet, Júlia Aymercih Català, del club Torrent, amb  80 punts i 7 bitlles  (jornada territorial de Girona), seguides dels jugadors Lluís Eroles Navarro, del club el Poal, amb 75 punts i 6 de mitjana, de la categoria cadet (jornada territorial de Lleida)  i  l’aleví Quim Ferré Marcoval, del club la Sénia, amb 76 punts i 6  bitlles (jornada territorial de Terres de l’Ebre).




Les cinc categories que aplega la fase territorial el campionat han tingut representació: en juvenil, 12 nois i 4 noies, en  cadet, 12 nois i 10 noies, en  infantil, 14 nois i 7 noies,  en alevina, 18 nois i 16 noies, en benjamina, 3 nois i 17 noies, i en prebenjamina, 4 nois i 9 noies, que no particpen en la fase nacional.




Com cada any, la competició està dividida en dues fases: una fase territorial i una fase nacional. La segona jornada de la fase territorial tindrà lloc a finals de febrer o primers de març. La fase nacional, on particpen jugadors i jugadores de categories des de benjamins fins a juvenils de tots els clubs de bitlles de Catalunya que hagin superat les fases territorials, tindrà lloc el 10 d’abril a la Galera (Montsià).






Fotos: Alexa Cedeño, club Siuranenc d’Horta, millor de tots els participant de Catalunya i la jornada al Poal.




http://www.tbowling.cat/resultats/10-11/EDATESCOLAR-1ajornada-TerresEbre.pdf


http://www.tbowling.cat/resultats/10-11/EDATESCOLAR%20-%20resultats%20-1ajornada-%20Lleida.pdf


http://www.tbowling.cat/resultats/10-11/EDATESCOLAR%20-%20resultats%20-1ajornada-%20Girona.pdf


http://www.tbowling.cat/resultats/10-11/EDATESCOLAR%20-%20resultats%20-1ajornada-%20bcn.pdf


http://www.tbowling.cat/resultats/10-11/EDATESCOLAR%20-%20resultats%20-1ajornada-%20conjunta.pdf


 


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades