HOME




   
 
LA FCBB ATORGA LA MEDALLA D’OR A DAVID MONER  (09.12.2010)
     
 
La seu de la UFEC va acollir la darrera reunió anual de la Junta Directiva de la FCBB. Després d’aprovar els punts de l’ordre del dia previstos, a proposta del president es va acordar per unanimitat atorgar la medalla d’or de la FCBB al president de la UFEC, David  Moner, per la seva trajectòria a favor de l’esport català i l’inestimable suport a la federació.



En els 25 anys de la presidència de Joan Ricart, serà el tercer cop que la FCBB concedeix aquesta distinció: la primera, a Joan Antoni Samaranch, president del CIO, l’any 1999, i la segona, a Josep Maldonado, secretari general de l’Esport, l’any 2003.



David Moner es va incorporar a la reunió en la presentació de l’Àrea de Comunicació, moment en el qual se li va comunicar la decisió de la Junta. El president de la UFEC  va agrair amb satisfacció aquesta distinció.



Foto: Assistents a la reunió i David Moner amb el nou tríptic de bitlles catalanes que la FCBB ha elaborat en col·laboració amb el Departament de Disseny Gràfic de la UFEC.


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades