HOME




   
 
BITLLES CATALANES: III LLIGA DEL CAMP, EMPAT DE CABACÉS VERD I RAJOLER NEGRE  (28.12.2010)
     
 
Aquesta temporada 11 equips de 7 clubs del Baix Camp i el Priorat, amb 1 grup de primera divisió, participen en la 3a edició de la Lliga del Camp que organitza la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.



Després de 6 jornades de les 22 de què consta la lliga els equips Cabacés Verd (Cabacés, Priorat) i Rajoler Negre (Castellvell del Camp, Baix Camp) encapçalen la  classificació, empatats a 10 punts.



Pel que fa a la classificació individual, les tres primeres posicions de la categoria masculina són en primer lloc José Antonio Moreno (Rajoler), amb 70,8 punts de mitjana, en segon lloc Jordi Juncosa (Cornudella), amb 70,25 punts de mitjana, i, en tercer lloc, Prudenci Masip (Cabacés), amb 69,2 punts de mitjana. En categoria femenina, Victòria Morales (Bellmunt del Priorat), amb 70 punts de mitjana, Paula Gomis (Cornudella), amb 67,67 punts de mitjana, i Alba Robles (Cabacés), amb 67,6 punts de mitjana, ocupen les primeres posicions.



En categoria de joves, la classificació individual està encapçalada per Hassan Bouaka (Raboses Vilella Baixa) en categoria masculina i Cristina Masip (Cabacés) en categoria femenina, amb 68 punts i 59 punts de mitjana, respectivament.



En la temporada 2009-2010, els campions van ser el C.B. Rajoler Negre, en la classificació per equips, i Francisco Carriòn i Judith Cot del C.B. Cornudella en la classificació individual masculina i femenina, respectivament, i en la categoria de joves Edgar Robles (Cabacés) i Paula Gomis (Cornudella).



http://www.tbowling.cat/resultats_bitcat.asp


http://www.tbowling.cat/calendari_catalana.asp


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades