HOME




   
 
BITLLES CATALANES: XVII LLIGA DE BARCELONA, EMPAT DEL SIURANENC D'HORTA I DEL GUINARDÓ   (28.12.2010)
     
 
Aquesta temporada 40 equips de bitlles catalanes de 30 clubs de 9 comarques barcelonines (Alt Penedès, Anoia, Bages, Baix Llobregat, Barcelonès, Osona, Vallès Occidental, Vallès Oriental) i un equip de Breda (la Selva), amb 1 grup de primera (13 equips) i 2 de segona (13 i 14) participen en la 17a edició de la Lliga de Barcelona que organitza la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.



Després de 10 jornades de les 26 de què consta la lliga, la classificació per equips és la següent: en primera categoria, encapçalen la  classificació el C.B. Siuranenc d'Horta A (Barcelona) i C.B. Guinardó (Barcelona), empatats a 16 punts; en segona categoria A, els equips del C.B.C. Camp de l'Arpa A (Barcelona) (18 punts) i C.B. Somiserem del Ges (Torelló, Osona) (16 punts), i en segona categoria B,  C.B. Sagrada Família (Barcelona) (18 punts) i C.B. Fusta i Ferro A (St. Salvador de Guardiola - Bages). 



Pel que fa a la classificació individual, les tres primeres posicions de la categoria masculina són en primer lloc Clemente Reviriego (C.B. Can Folguera), amb 81 punts de mitjana, en segon lloc,  David Ortín (C.B. St. Llorenç la Mola), amb 77,25 punts de mitjana, i, en tercer lloc, Josep Maria Vilar (C.B Siuranenc d'Horta), amb 76,33 punts de mitjana. En categoria femenina, Joana García (C.B. Siuranenc d'Horta), amb 76,5 punts de mitjana, Mari Gómez (C.B. COP), amb 72,13 punts de mitjana, i Rosa Castelló (C.B. Viladecans), amb 72 punts de mitjana, ocupen les primeres posicions.



En categoria de joves, la classificació individual està encapçalada per Ot Guasch (C.B. Badalona) en categoria masculina i Marta Solé (C.B. Siuranenc d'Horta) en categoria femenina, amb 64 punts i 68,83 punts de mitjana, respectivament.



En la temporada 2009-2010, els campions van ser el C.B. Guinardó, en la classificació per equips, Cristobal Lao (Tossal del Coro) i Araceli López (Viladecans) en la classificació individual masculina i femenina, respectivament, i en la categoria de joves Marta Solé i David Cibeira (C.B. Siuranenc d'Horta).





http://www.tbowling.cat/resultats_bitcat.asp


http://www.tbowling.cat/calendari_catalana.asp


 


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades