HOME




   
 
BITLLES CATALANES: IX LLIGA DE GIRONA, EMPAT D' ALLS SECS PIQUEN I LLOFRIU  (28.12.2010)
     
 
Aquesta temporada 26 equips de bitlles catalanes de 15 clubs del  Baix Empordà i el Gironès amb 1 grup de primera divisió (12 equips) i 1 de segona (14 equips) participen en la 9a edició de la Lliga de Girona que organitza la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.



Després de 8 jornades de les 22 de què consta la lliga de primera divisió i de les 26 de la segona divisió, encapçalen la  classificació el C.B.C. Alls Secs Piquen (Mont-ras, Baix Empordà) i el C.B.C. Llofriu (Baix Empordà), empatats a 14 punts, a primera, i els equips del C.E. Vilabrú B (Palafrugell, Baix Empordà), 14 punts, i C.B.C. Mas Solei (Mont-ras, Baix Empordà), amb 12 punts, a segona. 



Pel que fa a la classificació individual, les tres primeres posicions de la categoria masculina són, en primer lloc, Antonio Velasco (Llofriu), amb 77,88 punts de mitjana, seguit d’Ernest Darder J. (Cremats de Mont-ras) i Jaume Lara (Llofriu), empatats a 77,33 punts de mitjana. En categoria femenina, Maria Cuenca (Alls Secs Piquen), amb 72,14 punts de mitjana, Lina del Dedo (Torrent), amb 72,14 punts de mitjana, i Lina del Dedo (Torrent), amb 71,2 punts de mitjana, ocupen les primeres posicions.



En categoria de joves, la classificació individual està encapçalada per Adil el Bouazzati (Amics de l'Oci) en categoria masculina i Júlia Aymerich (Torrent) en categoria femenina, amb 72,86 punts i 64,4 punts de mitjana, respectivament.



En la temporada 2009-2010, els campions van ser el C.B.C. Alls Secs Piquen, en la classificació per equips, i Josep Alsina (Llofriu) i Maria Cuenca (Alls Secs Piquen), en la classificació individual masculina i femenina, respectivament, i en la categoria de joves Luís Cedeño (Amics de l’Oci) i Júlia Aymerich (Mont-ras).




http://www.tbowling.cat/resultats_bitcat.asp


http://www.tbowling.cat/calendari_catalana.asp



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades