HOME




   
 
BITLLES CATALANES: XXII LLIGA DE LES TERRES DE L’EBRE, LA CAVA A, LÍDER   (28.12.2010)
     
 
Aquesta temporada 36 equips de 17 clubs de les comarques del Montsià i Baix Ebre amb 1 grup de primera (17 equips) i 1 de segona (19)  participen en la 22a edició de la Lliga de les Terres de l’Ebre, la lliga més veterana de les set que organitza la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.



Després de 7 jornades de les 17 de primera divisió i de les 8 de segona divisió de què consta la lliga, els equips del C.B. La Cava A (Deltebre, Baix Ebre), amb 24 punts, i C.B. Vinaròs A (Castelló), amb 20 punts, encapçalen la  classificació de 1a divisió, i C.B. Deltebre C (Baix Ebre), amb 24 punts, i C.B. Godall B, C.B. Amposta E, C.B. St. Jaume i C.B. la Sénia C (Montsià), amb 20 punts, la de 2ª divisió.



Pel que fa a la classificació individual, les tres primeres posicions de la categoria masculina són, en primer lloc, Gerard Albiol (la Galera), amb 77,75 punts de mitjana, en segon lloc, Abundio Quesada (els Valentins), amb 76,07 punts de mitjana, i, en tercer lloc, Josep Maria Martí (Santa Bàrbara), amb 75,75 punts de mitjana. En categoria femenina, Maria Cinta Valls (l'Aldea), amb 71,5 punts de mitjana, Genoveva Esquerré (Amposta), amb 71 punts de mitjana, i Elena Folia (Amposta), amb 70,92 punts de mitjana, ocupen les primeres posicions.



En categoria de joves, Gerard Albiol (la Galera) lidera la classificació individual en categoria masculina i Judith Picón (Amposta), en categoria femenina, amb 77,75 punts i 67,79 punts de mitjana, respectivament.



En la temporada 2009-2010, els campions van ser: C.B. Vinaròs, en la classificació per equips, i Josep Maria Martí (Santa Bàrbara) i Elena Folia (Amposta), en la classificació individual masculina i femenina, respectivament, i en la categoria de joves Gerard Albiol (la Galera) i Judith Picón (Amposta).



http://www.tbowling.cat/resultats_bitcat.asp


http://www.tbowling.cat/calendari_catalana.asp


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades