HOME




   
 
BITLLES CATALANES: VI LLIGA DE LA SELVA ALT-MARESME , EL LLORET A TORNA A SER LÍDER   (28.12.2010)
     
 
Aquesta temporada 15 equips de bitlles catalanes de 8 clubs del Maresme i la Selva amb 1 grup de primera divisió participen en la 6a edició de la Lliga de la Selva-Alt Maresme que organitza la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.



Després de 12 jornades de les 28 de què consta la lliga, la classificació per equips és la següent: en primera divisió, encapçalen la  classificació el C.B. Lloret A (la Selva), amb 22 punts, seguit de l’A. E. Bitlla Mallorquines-Sils A (Sils, la Selva) i C.B. la Penya del Bistec A (Tordera, Maresme), empatats a 20 punts. 



Pel que fa a la classificació individual, les tres primeres posicions de la categoria masculina són, en primer lloc, Pedro García (Lloret), amb 74,22 de mitjana, en segon lloc,  José Luís Miguel (Lloret), amb 73,73 punts de mitjana, i, en tercer lloc, Quim Caballé (Penya del Bistec), amb 71,75 punts de mitjana. En categoria femenina, Pilar Riera (Pineda), amb 73,88 punts de mitjana, Montse Juanhuix (Mallorquines-Sils), amb 69,83 punts de mitjana, i Manoli García (Lloret), amb 66,89 punts de mitjana, ocupen les primeres posicions.



En categoria de joves, la classificació individual està encapçalada per Álvaro García (Lloret) en categoria masculina i Yeray López (Bitlla Atòmica) en categoria femenina, amb 70,2 punts i 47 punts de mitjana, respectivament.



En la temporada 2009-2010, els campions van ser: C.B. Lloret, en la classificació per equips,  Jaume Carbó (Penya del Bistec) i Montse Juanhuix (Mallorquines-Sils), en la classificació individual masculina i femenina, respectivament, i en la categoria de joves Álvaro i Manoli García (Lloret).




Foto: Equip campió de la Lliga Selva-Alt Maresme 2009, C.B. Lloret




http://www.tbowling.cat/resultats_bitcat.asp


http://www.tbowling.cat/calendari_catalana.asp


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades