HOME




   
 
BOLO LEONÉS: LA FCBB GUARDONA PAULINO GONZÁLEZ PER LA SEVA TRAJECTÒRIA COM A DIRECTIU  (30.12.2010)
     
 
La Federació Catalana de Bitlles i Bowling va guardonar Paulino González, el 17 de desembre al Centre Cultural de Bellvitge, coincidint amb l’assemblea anual del club El Negrillón de l’Hospitalet de Llobregat, on es va produir el relleu amb la nova junta.



El president de la FCBB, Joan Ricart i Aguilà, va lliurar el guardó a l’expresident del Club Negrillón en agraïment a la seva tasca durant 12 anys  al capdavant del club que es va caracteritzar pel seu tarannà conciliador.  En el seu mandat, va aconseguir per al club Negrillón les pistes estables de bolo leonés al Poliesportiu Municipal de Bellvitge “Sergio Manzano”. Cal destacar que el 2004 amb motiu de la inauguració, van acollir l’organització del Campionat d’Espanya de bolos leoneses i l’exhibició de la selecció espanyola. Entre d’altres competicions, el 2010 s’hi ha celebrat el Master de Catalunya de bolos leoneses de la FCBB.



En acabar l’acte, els membres de la Junta actual del club Gregorio Valcarcel, president, Lucinio Llamas, vicepresident, Eutimio López, secretari, Ramon Cuesta, tresorer, entre altres assistents a l’assemblea, i la gerent de la FCBB, Roser Romero, van felicitar el president sortint.



http://www.tbowling.cat/notespremsa.asp?id=562


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades