HOME




   
 
BOWLING TENPIN: XXI LLIGA CATALANA, SEGONA CONCENTRACIÓ  (31.12.2010)
     
 
Un total de 48 equips masculins i 16 femenins d’arreu de Catalunya participen en la 21a edició de la Lliga Catalana de Bowling Tenpin en quatre categories masculines i dues femenines que jugaran tres concentracions abans de la final.



Un cop acabada la segona concentració, en 1ª divisió masculina, el Club Diagonal A (Barcelona) lidera el grup A amb 79 punts, seguit del Joventut Al Vici A (Barcelona), amb 56 punts, i Les Gavarres A (Reus), amb 50 punts. El Club Seven 3 A (Sant Esteve Sesrovires) lideren la classificació del grup B amb 59 punts, seguit pel Comarcal A (Terrassa) i Cat Bowling Empuriava A (Figueres), amb 59 i 57 punts, respectivament.



En la 2ª divisió masculina, els equips New Strikes (Barcelona), amb 65 punts, Black Bowl A (Platja d’Aro), amb 63 punts, i Cats (Mataró), amb 51 punts, són al capdavant de la classificació del grup A. Els equips Catalonia (Terrassa), amb 64 punts, Joventut Al Vici B, amb 55 punts, i Seven 3 B, amb 53 punts, encapçalen la classificació del grup B.



En la 4ª divisió masculina, l’equip Cat Bowling Empuriava B (Figueres) encapçala amb 68 punts el grup A, seguit del Terrassa A, amb 64 punts, i el Sweetrade C (les Franqueses), amb 58 punts. Els equips Vilanova B (Vilanova i la Geltrú), amb  61 punts, Granollers B, amb 59 punts, i Sant Vicenç (Sant Vicenç dels Horts), amb 58 punts, ocupen les primeres posicions del grup B.



Les dues divisions femenines i la 3ª masculina competiran els dies 8 i 9 de gener a Terrassa, Sant Vicenç dels Horts, Gavà i Mataró.




http://www.tbowling.cat/lligacat_resultats.asp





 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades