HOME




   
 
BOWLING TENPIN: TORNEIG DE NADAL DE L’ESCOLA CATALANA (VÍDEO)  (10.01.2011)
     
 
Un total de 29 joves de l’escola catalana de bowling tenpin van participar en el ja tradicional Torneig de Nadal, que va tenir lloc el diumenge 2 de gener a les instal·lacions de Baix Bowling de Sant Vicenç dels Horts.



Un nombrós públic va seguir la competició disputada en tres categories: l’alevina, amb la participació 8 esportistes (6 nens i 2 nenes), la infantil, amb 7 participants masculins, i la juvenil, amb 14 esportistes  (9 nois i 5 noies).



Sergi Montaña del Club Seven-3 va ser el millor classificat de la categoria juvenil amb un total de 594 pals (198 de mitjana), seguit per la seva companya de Club Lia Mojarro, amb un total de 507 pals (169 de mitjana), i Sergi de la Fuente del Club Esportiu Strikecat, en tercera posició, amb un total de 499 pals (166,33 de mitjana).



En la categoria infantil, Sergi Retamal (454 pals) del Club Sant Vicenç es va classificar en el primer lloc, Marc Robison (320 pals), de l’escola de Bowling Pedralbes, va ser el segon classificat i el tercer lloc va ser per a  Juan Gómez del Club Sant Vicenç amb un total de 312 pals).



Pel que fa a la categoria d’alevins, els jugadors del Club Sant Vicenç van obtenir les millors classificacions. Marc Martínez es va erigir el campió de la categoria, seguit de Kilian Heredia i Alexandre Mayor.



El lliurament de trofeus va anar a càrrec de Joan Ricart, president de la federació, acompanyat de Marcial Ovide i Luz Adriana Leal, tècnics de l’escola. En el mateix acte el president va dirigir unes paraules als nens i nenes de l’escola de felicitació pels resultats i d’encoratjament a seguir entrenant, així com als tècnics per la feina que estan portant a terme.





 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades