HOME




   
 
BOWLING TENPIN: ROSA MAS CAMPIONA, DE LA 3A PROVA DEL CIRCUIT CATALÀ  (24.01.2011)
     
 
Rosa Mas del Club Vallès de Terrassa va guanyar la final scratch  de la tercera prova del Circuit Català de bowling tenpin, celebrada diumenge 23 de gener, en imposar-se a la jugadora Sandra Torrents  del Club Diagonal de Barcelona en la partida de defensa de posició (242 – 199).  Durant les diferents etapes de la competició, Sandra Torrents  va destacar amb uns resultats excel·lents: en la 1a, 780 pals en 4 partides, en la 2a 1139 pals en 5 partides, 227,80 de mitjana. 



D’altra banda, Luz Adriana Leal i Francisco Hernández, els dos del Club Diagonal, es van enfrontar per a la tercera i quarta posició, una disputada i emocionant partida que  Francisco Hernández va guanyar en la darrera bola per 2 pals (215 a 213).  

 

Cal destacar els resultats obtinguts per Marcial Ovide, jugador del Club Diagonal, amb un total de 3534 pals, 220,87 de mitjana, en el  total de les 16 partides de la competició.



El nou format del campionat, on competeixen simultàniament homes i dones en enfrontaments directes tots contra tots, ha estat un èxit esportiu. Un total de 128 jugadors de 21 clubs d’arreu de Catalunya han jugat les 184 sèries de classificació.



La competició, celebrada a New Park Vallès  del 15 al 23 de gener, ha estat organitzada per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling amb el suport del Consell Català de l’Esport. Els quatre primers classificats participaran al Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona, que se celebra a Bowling Pedralbes del 12 al 17 de juliol.




http://www.tbowling.cat/circuitcatala_resultats.asp







 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades