HOME




   
 
BITLLES CATALANES: ÈXIT ESPORTIU EN LA PRIMERA CONCENTRACIÓ DE LA PRESELECCIÓ   (01.03.2011)
     
 
Dissabte passat, 26 de febrer, els 26 esportistes sub 25 que reunien els requisits establerts per la FCBB, van participar en la primera concentració de la preselecció de bitlles catalanes, a les pistes del Club Siuranenc d’Horta (Barcelona).



Cal destacar els resultats de Judith Picón (C.B. Amposta), M. Teresa Miret (C.B. Tordera) i Clara Solé (C.B. Siuranenc d’Horta), en categoria femenina, i de Gerard Albiol (C.B. la Galera), Sergi Arqués (C.B. Deltebre) i Jordi Vilanova (C.B. Torrelameu), en categoria masculina.



Els joves esportistes van competir en el decurs del mati acompanyats de la regidora del districte Elsa Blasco, el president de la federació, Joan Ricart i Aguilà, membres de la junta directiva --Abel Sensarrich, vicepresident, Roser Romero, tresorera, i M. Carmen Delgado i Ernest Darder, vocals--, presidents de clubs -Francisco Díaz (C.B. El Poal, Lleida), Rosa Maria Castell (C.B. Tordera, Lleida), Anaïs Tomsen (C.B. Cabacés, Tarragona), Vicent Albiol (C.B. la Galera, Tarragona), Toni Solé (C.B. Siuranenc d’Horta, Barcelona)-- i familiars.



L’èxit esportiu d’aquesta primera prova va posar de manifest la disposició dels esportistes i directius per tirar endavant el nou projecte de la selecció de bitlles catalanes.


                  

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades