HOME




   
 
BOWLING: IX CATALONIA OPEN – TROFEU GALASA DE BOWLING  (14.03.2011)
     
 
Del 15 al 20 de març, els millors jugadors i jugadores de bowling d’arreu del món competiran en el IX Catalonia Open – Trofeu Galasa de Bowling, quarta prova del Circuit Europeu EBT Silver 2011, a les instal·lacions de Bowling Pedralbes de Barcelona. Aquest torneig està homologat per l’ETBF i WTBA i és obert a jugadors i jugadores de totes les federacions membres de la WTBA, sense cap tipus de restricció.



Es preveu que hi participin més 100 jugadors i jugadores procedents de 26 federacions d’Europa i Amèrica, entre els quals cal esmentar els finalistes de la VIII edició, Luz Adriana Leal (Colòmbia) i Thomas Larsen (Dinamarca), així com la participació de la campiona del món, la colombiana Clara Juliana Guerrero, jugadors i jugadores classificats per l’EBT Masters 2011 i representants de la selecció catalana.

Les sèries de classificació tindran lloc de dimarts a dissabte. Les finals de diumenge, a partir de les 9 del matí, es podran veure per Internet a través del web www.tbowling.cat, gràcies a Bowlingcat TV, i en directe a les instal·lacions de Bowling Pedralbes ja que la competició és oberta al públic gratuïtament. TV3 retransmetrà en diferit la final.


La Federació Catalana de Bitlles i Bowling organitza aquesta competició amb el suport  del Consell Català de l’Esport, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i el patrocini de les empreses GALASA i IMAX PORT VELL.


 


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades