BOWLING TENPIN: BUSTOS - ROCA I TORRENTS – PERALES, CAMPIONS DE LA FINAL DEL CAMPIONAT DE PARELLES  (14.03.2011)

Les parelles formades per Sandra Torrents i Pilar Perales del Club Diagonal, en la categoria femenina, i Albert Roca i Joan Bustos del Club Seven-3 de Sant Esteve Sesrovires, en la categoria masculina, van guanyar el Campionat de Catalunya de Bowling Tenpin 2011 de parelles. Les finals es van celebrar el 13 i 14 de març, on van participar les millors 10 parelles de les sèries de classificació que van tenir lloc del 28 de febrer al 10 de març.

Sandra Torrents i Pilar Perales del Club Diagonal es van erigir campiones amb un total de 7094 pals, seguides per les germanes Anna i Rosa Mas del Club Vallès que, amb un total de 6480 pals,  van aconseguir la medalla de plata, en la tercera posició la parella del Club Seven-3 formada per Marzia Barberini i Sandra Oliva amb 6177 pals.

Albert Roca i Joan Bustos del Club Seven-3 de Sant Esteve Sesrovires es van imposar a la parella del Club Sweetrade de les Franqueses del Vallès, formada  per Artur Colomer i Raúl Gálvez , per 137 pals d’avantatge en el resultat final. Carlos Domínguez i Albert Vinyolas del Club Cat Bowling Figueres van classificar-se en la tercera posició amb un total de 6846 pals.

La competició, organitzada per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling amb el suport del Consell Català de l’Esport, es va celebrar a les instal•lacions de New Park Vallès de Terrassa.