HOME




   
 
BOWLING: BRIAN VOSS, CAMPIÓ DEL IX CATALONIA OPEN ( VIDEO DE LA FINAL)  (21.03.2011)
     
 
Brian Voss (EUA) guanya el IX Catalonia Open-Trofeu Galasa després de superar per 45 pals Jesper Agerbo (Dinamarca) en la final de defensa de posició per 235 a 190. El danès, Thomas Larsen, guanyador de l’anterior edició, es va classificar en 3a posició. Jesper Agerbo havia guanyat el primer enfrontament de defensa de posició a Thomas Larsen, per 237 a 184 pals.



111 esportistes (74 homes i 37 dones) procedents de 26 federacions d’Amèrica i, majoritàriament, d’Europa han participat en les sèries de classificació del IX Catalonia Open-Trofeu Galasa, torneig homologat per l’ETBF i WTBA i obert a jugadors i jugadores de totes les federacions membres de la WTBA, 4a prova circuit europeu EBT 2011, que ha tingut lloc a les instal.lacions de Bowling Pedralbes de Barcelona del 15 al 20 de març.



Els 10 primers classificats han estat: 1.Brian Voss (EUA), 2. Jesper Agerbo (Dinamarca),  3. Thomas Larsen (Dinamarca), 4. Ildemaro Ruiz (Veneçuela), 5. Anders Lousdal (Dinamarca), 6. Joline Persson Planefors (Suècia), 7. Tobias karlsson (Suècia); 8. Isabelle Sacco (França), 9. Or Aviram (Israel), 10. Panu Nurmilo (Finlàndia), 11. Wendy Kok (Països Baixos) i el millor classificat de la FCBB Marcial Ovide Marron, en 34a posició.



Albert Marco (director general del Consell Català de l’Esport), David Moner (president de la UFEC), Joan Ricart (president FCBB) van fer el lliurament dels trofeus. Eren presents a l’acte  Kim T. Jensen (vicepresident de l'ETBF), Jaume Conejero (vicepresident de la UFEC), Ricardo Gallego (representant patrocinadors Galasa i Imax Port Vell) i Oriol Ros (direcrtor Bowliog Peralbes).



El  web de la federació  ofereix entrevistes amb els participants i la retransmissió de la final.



















 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades