HOME




   
 
BOWLING TENPIN: LA SELECCIÓ CATALANA GUANYA 3 MEDALLES A LA COPA DEL MEDITERRANI   (03.04.2011)
     
 
L’equip de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, format per Sandra Torrents, Cristina Sanz, Marcial Ovide i Moisés Pérez, es va classificar en tercer lloc (4727 punts) en la prova d’equips de la XIV Mediterranean Challenge Cup, darrere dels equips de Grècia (4865 punts) i França (4877 punts).



Sandra Torrents i  Marcial Ovide van protagonitzar la final de les proves master’s femenina i masculina amb la xipriota Niki Schiza, i l’italià, Marco Reviglio, respectivament,  i van obtenir la medalla de plata.




El conjunt català dirigit per Luz Adriana Leal i Jochi Estévez va competir a les pistes de Bowling Pedralbes juntament amb 12 equips de la zona mediterrània França, Gibraltar, Grècia, Israel, Itàlia, Malta, San Marino, Tunísia,  Xipre i les seleccions d’Eslovènia, Croàcia  i Tunísia, que hi participaven per primer cop.




El lliurament de premis va anar a càrrec de Julian Pace, president Federació Maltesa de Bowling, Alexandros Tzouinis, president de la Federació Grega de Bowling, Sokrates Sokratis, president la Federació de Xipre, Alés Musar, president Federació d’Eslovènia, Joan Ricart, vicepresident de la FIQ I president de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, Oriol Marcé, subdirector general d'Activitats Esportives i Infraestructures del Consell Català de l’Esport, Roni Ashzkenazi, director del torneig, i Addie Ophelders, president de l’ETBF, per ordre de lliurament.





http://www.fiq.org/mcc/14th_mcc/index.php






Foto 1: Oriol Marcé, subdirector general d'Activitats Esportives i Infraestructures del Consell Català de l’Esport, amb l'equip, els entrenadors i el president, Joan Ricart i Aguilà, de la FCBB.

Foto 2: Lliurament de premis.

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades