HOME

BOWLING TENPIN: SERGI DE LA FUENTE, SERGI RETAMAL I SERGI GARCIA, CAMPIONS DE PRIMAVERA DE L’ESCOLA DE BOWLING  (07.04.2011)

Diumenge 3 d’abril, va tenir lloc el tradicional torneig de primavera que organitza la federació catalana per als nois i noies de l’escola de bowling.

Sergi de la Fuente (175,30 de mitjana) va ser campió de la categoria juvenil, seguit per Lia Mojarro (155,50 de mitjana) i Sergi Montaña (151,50 de mitjana).

En categoria cadet, Sergi Retamal va ser el millor classificat, Juan Gómez va obtenir la segona posició i Òscar Valverde, Anabel Martinez va ser la millor classificada femenina en aquesta categoria. Sergi Garcia, Marc Martínez i Alexandre Mayor encapçalen la classificació de la categoria infantil.

A la competició, que es va celebrar a les instal·lacions de Baix Bowling de Sant Vicenç dels Horts, hi van participar un total de 22 nens i nenes de l’escola catalana de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, que dirigeixen Marcial Ovide i Luz Adriana Leal.