HOME




   
 
BITLLES CATALANES: V CAMPIONAT DE CATALUNYA PER A CATEGORIES EN EDAT ESCOLAR A LA GALERA  (09.04.2011)
     
 
Un total de 110 nois i noies de 19 clubs d’arreu de Catalunya participaran diumenge 10 d’abril al V Campionat de Catalunya per a Categories en Edat Escolar que tindrà lloc al camp de futbol de la Galera (Montsià).



Hi participaran nois i noies de 8 a 18 anys en totes les categories, des de la benjamina a juvenil (masculina i femenina) dels clubs de Badalona, Igualada, Siuranenc d’Horta (BCN), Vilafranca, Cremats (Mont-ras), Palamós, Parlavà, Torrent, Flor de Lis (Linyola), Palau d’Anglesola, el Poal, Ponts, Tordera (la Granyena), Mallorquines-Sils, Amposta, la Galera, la Sénia i Casal St. Francesc (Jesús-Tortosa).



El campionat començarà a les 10 h, amb la  partida de classificació, a les 11.30 hores, es disputarà la final (5 nois i 5 noies per categoria) i a les 13 hores es preveu el lliurament de trofeus.



El  Club de Bitlles la Galera i la Federació Catalana de Bitlles i Bowling organitzen aquesta edició, amb el  suport de l’Ajuntament de la Galera, el Consell Comarcal del Montsià i el Consell Català de l’Esport.



Les webs de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling i de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, http://www.ufec.tv/, oferiran imatges d’aquesta competició.





http://www.tbowling.cat/resultats_bitcat.asp



Foto: premiats de la IV edició, a Mont-ras.


BITLLES CATALANES: ÈXIT DE PARTICIPACIÓ EN LA FASE NACIONAL DEL IV CAMPIONAT DE CATALUNYA PER A CATEGORIES EN EDAT ESCOLAR (VÍDEO) (26/04/2010)


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades