HOME




   
 
BITLLES CATALANES: FINALS DE LLIGA   (13.05.2011)
     
 

Aquest cap de setmana es clouen 5 lligues territorials de bitlles catalanes de la FCBB, amb el lliurament de trofeus corresponent i la Lliga Nacional.





Dissabte a la tarda, Blanes acull la tirada festiva i el  lliurament de trofeus de la lliga de la Selva-Alt Maresme (Restaurant Can Bruno-Blanes). El campió de lliga ha estat el C.P. Lloret A, seguit del C.B. la Penya del Bistec i l’A.E. Bitlla Mallorquines-Sils




Diumenge, es jugaran els partits finals de les lligues de  Lleida ( Pistes del C.B. Ametllers - Pl de la Pau s/n (Cervera),  de Barcelona ( Parc Catalunya -Sabadell),  de Girona ( Poliesportiu de Mont-ras) i de la lliga del Camp (Camp de futbol de Cabacés -Priorat) que es tancaran amb el lliurament de premis corresponent.




En la lliga de Lleida un cop acabada la lliga regular es disputen les partides entre els campions dels grups A i B de primera i segona divisió. A primera, s’enfronten el C.B. Albesa i el C.B. Ivars, i a segona, el C.B. Os de Balaguer contra el C.B. Montgai.




En les altres tres lligues es disputen les dues últimes jornades.  A Barcelona lluiten pel títol de lliga el C.B. Viladecans i el C.B. COP.  A Girona,  el C.B.C. Alls Secs Piquen ja és el virtual vencedor, ja que el segon classificat, el C.B.C. Llofriu, és a força distància. A la lliga del Camp, els equips del Rajoler Negre i el Cabacés Verd  es disputaran la primera plaça en l’última partida.




També finalitza aquest cap de setmana la Lliga Nacional. L’enfrontament entre el C.B. la Galera i el C.B.C. Alls Secs Piquen decidirà el campió d’aquesta edició, ja que tots dos equips només estan separats per dos punts en la classificació. El C.B. Benavent de Segrià s’ha classificat en tercera posició.


 http://www.tbowling.cat/resultats_bitcat.asp


 



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades