HOME




   
 
BITLLES CATALANES: EL VILADECANS A, CAMPIÓ DE LA LLIGA DE BARCELONA  (19.05.2011)
     
 

El C.B. Viladecans A es va proclamar campió de la Lliga de Barcelona el diumenge 15 de maig a les pistes del Parc Catalunya de Sabadell.





L’equip A del  C.B. Viladecans format per Fernando Rubio, Rosa Castelló, Gaspar Villalón, Araceli López, Diego Rodríguez, Júlia López, Miquel Quintín, Tobalo Suárez i Antoni Sánchez va aconseguir el campionat en vèncer a l’ última partida al C.B. els Roquerols.




Integraven l’equip subcampió, el C.B. COP, Albert Oliva, Jordi Mitjana, Gemma Torras, Manuel Leonés, María Gómez i Manuel Torregrossa. El C.B.Siuranenc d’Horta A es va classificar en tercera posició amb l’equip format per Josep Maria Rocaspana, Remei Farré, Josep Maria Vilar, Ferran Herrera, Marta Solé, Ángel Pascual i Toni Solé.





Els millors de la classificació individual foren Juan José Centeno (Guinardó), Fernando Rubio (Viladecans) i Josep Maria Vilar (Siuranenc).





La jornada es va cloure amb el lliurament de premis corresponent a càrrec del directiu de la Federació Catalana de  Bitlles i Bowling, Jordi Bergé, i el president del C.B. Sabadell, Christian Simelio.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp






 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades