HOME




   
 
BITLLES CATALANES: EL RAJOLER NEGRE, CAMPIÓ DE LA LLIGA DEL CAMP PER TERCER COP  (19.05.2011)
     
 

L’A.C.E. El Rajoler es va proclamar campió de la Lliga del Camp per tercer cop consecutiu, diumenge 15 de maig a les pistes del camp de futbol de Cabacés.



L’equip del Rajoler Negre, format per Josep Ramon Argilaga, Ferran Alcantarilla, José Antonio Moreno, Jordi Queralt, Eusebio Vidal, Jordi Fortuny i Jordi Pons van aconseguir el campionat en guanyar al Cabacés Verd en la última partida de lliga.


Integraven l’equip subcampió, el C.B. Cornudella, Francisco Carrión, Jordi Juncosa, Anna Carrión, Jordi Anglès, Daniel Argilaga, Maria Rosa Mestres, Judith Cot i Paula Gomis. El C.B. Cabacés Verd es va classificar en tercera posició amb l’equip format per Rafael Robles, Prudenci Masip, Rafael Cerezo, Ramiro Masip, Alba Robles, Rafel Farnós i Inés Blanco.


Els millors de la classificació individual foren Francisco Carrión (Cornudella), Josep Ramon Argilaga (Rajoler Negre), i Jordi Juncosa (Cornudella).


La jornada es va cloure amb el lliurament de premis corresponent a càrrec del delegat de la lliga del Camp Miquel Saperas i de la presidenta del C.B. Cabacés Anaïs Tomsen.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp






 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades