HOME




   
 
BITLLES CATALANES: CAMPIONATS INDIVIDUALS TERRITORIALS  (27.05.2011)
     
 

Aquest cap de setmana es disputen quatre del sis Campionats Individuals Territorials de bitlles catalanes, d’on sortiran els jugadors i jugadores que disputaran el Campionat de Catalunya Individual a finals de setembre a Godall (Montsià).


Dissabte es juga el campionat territorial de la Selva-Alt Maresme, a Tordera, organitzat pel C.B. la Penya del Bistec. Diumenge al matí se celebren tres campionats més: Barcelona a Castellar del Vallès (C.B. Castellar), Girona a Mont-ras (Delegació de Girona de la FCBB), i del Camp a Cornudella de Montsant (C.B. Cornudella). El proper 5 de juny es disputarà el campionat territorial de les Terres de l’Ebre a Amposta (C.B. Amposta). El campionat de Lleida es va disputar el passat 1 de maig a Linyola (C.B. Flor de Lis).


Aquest dissabte també tindrà lloc la jornada final de la lliga de les Terres de l’Ebre a Camarles (Baix Ebre), a partir de les 10 hores. Es preveu un final de lliga molt interessant, tant a primera com a segona divisió, a causa de la igualtat en els primers llocs de totes dues categories. També està molt disputada la cua de la classificació a primera, i diferents equips lluiten per evitar el descens a la segona categoria. 


Foto:  Josefa Tena (Mollerussa) i Jordi Mitjana (COP), campions de Catalunya 2010


 


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades