HOME




   
 
BOWLING TENPIN: EL DIAGONAL MASCULÍ, CAMPIÓ DE LA LLIGA CATALANA DE PRIMERA DIVISIÓ   (30.05.2011)
     
 

L’equip masculí del Club Diagonal de Barcelona, format per Marcial Ovide, Moisès Pérez, Axel Guimó, Francisco Hernández, Arturo Rueda, Benito Boira i Ricardo Gallego, es va erigir campió de la Lliga Catalana de Bowling Tenpin 2010-2011, amb un total de 36 punts aconseguits en la final pel títol, celebrada diumenge 29 de maig a les instal.lacions de Bowling Pedralbes de Barcelona.


Els equips del Diagonal, Comarcal i Barcelona van protagonitzar una final emocionant amb l’empat a 26 punts a falta d’un enfrontament. El Diagonal va aconseguir la victòria, imposant-se a l’equip del Club Barcelona, format per Àlvar Cardona, Josep Guàrdia, Robert Mill, Marcos Gordo, Felipe Domene i Manel Ciero, per 10-0.


La segona posició va estar per l’equip del Club Comarcal de Terrassa, format per Manuel López, Antonio Ruiz, Felipe Berruezo, José A Escabias, Pau Ortega i Arnau Faja, amb un total de 31 punts, que en l’enfrontament final va empatar amb el conjunt del Joventut Al-vici de Barcelona.


Els equips del Club Mediterrània de Barcelona, Club Sweetrade de les Franqueses del Vallès i Club Xtreme de Collbató van aconseguir la permanència a la primera divisió, en la final, celebrada dissabte 28 de maig a Bowling Pedralbes.


  http://www.tbowling.cat/lligacat_resultats.asp


 


 

Foto: L’equip campió


 


 


 

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades