HOME




   
 
BITLLES CATALANES: CAMPIONATS INDIVIDUALS TERRITORIALS  (02.06.2011)
     
 

Aquest cap de setmana es van disputar quatres dels sis campionats territorials individuals classificatoris per al Campionat de Catalunya que tindrà lloc a Godall (Montsià) al final del proper mes de setembre.


Dissabte es va jugar el campionat de la Selva-Alt Maresme a Tordera (Maresme). En categoria masculina els tres primers classificats van ser del C.B. la Penya del Bistec:  Jaume Carbó, primer, Joaquim Caballé, segon, i José Luís Gómez, tercer. En categoria femenina Montse Juanhuix i Maria Mercè Pascual de l’A.E.  Bitlla Mallorquines-Sils van ser primera i segona, i Mariona Llorens de la Penya del Bistec, tercera.


Diumenge es van disputar els altres tres campionats:  a Cornudella de Montsant (Priorat), el del Camp, a Castellar del Vallès (Vallès Occidental) el de Barcelona, i a Mont-ras (Baix Empordà) el de Girona.


Els millors jugadors i jugadores d’aquests campionats van ser: Jordi Juncosa (Cornudella), Hassan Bouakka (Vilella Baixa), Martí Robles (Cabacés), Laura Cilveti (Vilella Baixa), Patrícia Romera (el Rajoler) i Paula Gomis (Cornudella), al campionat del Camp. Xavi Sagalés (la Pubitlla), Àngel Pascual (Siuranenc), Josep Ferré (Sabadell), Joana García (Siuranenc), Carmen Rodríguez (Sant Llorenç) i Lorena García (Can Folguera) a Barcelona. I a Girona el primers classificats van ser Jordi Burgas (Alls Secs), Carles Plana i Andreu Colls (Cremats), Elena Sicars (l’Empordanet), Anna Maria Xicars (Cremats) i Rosa Segura (l’Empordanet)


El proper diumenge 5 de juny es disputarà a Amposta (Montsià), el campionat individual de les Terres de l’Ebre, i el passat 1 de maig es va disputar a Linyola (Pla d’Urgell), el campionat de Lleida on els millors jugadors i jugadores van ser Juanjo Martínez (Torà), Antoni Masot (Bellavista), Joan Roca (Ivars), Teresa Torres (Flor de Lis), Teresa Font (Vallverd), i Dolors Bosch (Tàrrega).

 


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Imatges Lliga del Camp:


https://cid-fb2fca6e621c5a0f.photos.live.com/browse.aspx/RESULTATS%20CAMPIONAT%20INDIVIDUAL%20TERRITORIAL%20DEL%20CAMP?Bsrc=Photomail&Bpub=SDX.Photos



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades