HOME




   
 
BOLOS LEONESES: DOMICIANO FERNÁNDEZ, CAMPIÓ DE LA COPA FEDERACIÓ 2011  (22.06.2011)
     
 

En una final molt ajustada, Domiciano Fernández del club Dama de Arintero de Barcelona va proclamar-se campió de primera categoria de la 7a Copa Federació Catalana, en superar Daniel Díez del club El Negrillón de l’Hospitalet, per només 5 punts de diferència (315 – 310). José Bretones del club d’Horta, amb un total de 302 punts, i Juan José González del Club El Negrillón, amb un total de 296 punts, es van classificar en 3a i 4a posició.


Rafel Bretones, del club d’Horta, va obtenir el millor resultat de segona categoria, amb 303 punts. Els tres següents classificats van ser Luis Manuel González, també del club amfitrió,  amb 296 punts, seguit de Julio Gago, del Club Dama de Arintero, amb un total de 293 punts, i Rogelio Marcos, del Club El Negrillón, amb un total de 261 punts.


La competició es va cloure amb el tradicional lliurament de trofeus a càrrec dels presidents dels clubs Agustín Moreno (Horta), Ángel Fernández (Dama de Arintero), Gregorio Valcárcel (Negrillón), i la gerent de la FCBB, Roser Romero.


Les pistes del club d’Horta (plaça de la Clota de Barcelona) van acollir, el diumenge 12 de juny aquesta setena copa, organitzada pel Club de Bolos Leoneses de Horta amb el suport de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.


 


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades