HOME




   
 
BITLLES CATALANES: FINAL A VUIT DE LA VIII COPA GENERALITAT A CASTELLSERÀ  (01.07.2011)
     
 

El 3 de juliol l’Estadi Enric Tarragona de Castellserà acollirà la “final a vuit” de la VIII Copa Generalitat de Bitlles Catalanes. Els vuit equips classificats es jugaran el títol d’aquesta competició en una jornada matinal de bitlles.





A partir 2/4 de 10 es disputarà, a partida única, l’eliminatòria de quarts de final amb els enfrontaments següents: C.B. Ivars – C.B. Urbanització Mas Duran, C.B. Miralcamp – C.B.C. Alls Secs Piquen, C.B. Sant Sebastià de Castellserà – C.B. Benavent de Segrià i C.B. Siuranenc d’Horta – C.B. la Penya del Bistec. A les 11.45 h els quatre vencedors jugaran les semifinals i a la 1 començarà la gran final que es clourà amb el corresponent lliurament de premis i un dinar de germanor.




Seguint la nova aposta de comunicació de competicions, L'espai Zona Ufec del canal esport3 de Televisió de Catalunya i el web de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, http://www.ufec.tv/ oferiran un reportatge d’aquesta  jornada, organitzada pel C.B. Benavent de Segrià, per delegació de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, amb el suport de l’ajuntament de la localitat, el Consell Català de l’Esport i la Unió de Federacions Esportives.



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades