HOME




   
 
BOWLING TENPIN: DIAGONAL I BARCELONA, CAMPIONS DE LA COPA GENERALITAT 2011  (04.07.2011)
     
 

Els equips dels clubs Diagonal masculí i Barcelona femení s’han proclamat campions de la XV Copa Generalitat de Bowling Tenpin, última competició de la temporada 2010-2011, celebrada aquest  cap de setmana a les instal•lacions de Bowling Pedralbes.


L’equip del Club Diagonal aconsegueix la victòria per segon any consecutiu, per 2 punts d’avantatge a l’equip del Joventut Al-vici C.B. L’equip del Club Diagonal, format per Axel Guimó, Benito Boira, Francisco Hernández, Marcial Ovide, Moisés Pérez i Ricardo Gallego, en el darrer enfrontament  va haver de guanyar els 6 punts del partit per aconseguir imposar-se a l’equip del Joventut Al-vici C.B., format per Lluís Montfort, Ricard Franco, Borja Hernanz, Fernando Gómez i David Ansaldo, els dos equips van estar igualats en tot moment, l’equip del Club Cats de Mataró format per, Rafael Puig, Josep Gibert, Manuel Hernández, Pedro López i Pablo Caballero, es va classificar en la tercera plaça.



En la categoria femenina, l’equip del Club Barcelona format per Mercè Burgués, Francisca Núñez, Edith Albornoz, Glòria Sala i Rafaela Carneiro, van aconseguir el guardó, amb un total de 25 punts, seguides de l’equip del Club Diagonal format per, Pilar Perales, Roser Romero, Ángeles Álvarez, Cristina Sanz i Sandra Torrents, l’equip de l’Xtreme format per, Ana Prieto, Keyla Vasquez, Yolanda Mateos, Patrícia Grandes i Elisabeth Cejudo, es va classificar en tercer lloc.


Un cop acabada la competició, va tenir lloc el tradicional lliurament de trofeus de la temporada, la Copa Generalitat i la Medalla de Campions que atorga la UFEC. Joan Ricart, president de la federació, va presidir l’acte juntament amb Mònica Amat, subdirectora de la Secretaria General de l’Esport, i Jaume Conejero, vicepresident de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, i Lluís Montfort, vocal de la federació.


 


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades