HOME




   
 
BITLLES CATALANES: EL CBC ALLS SECS PIQUEN, CAMPIÓ DE LA FINAL A VUIT DE LA VIII COPA GENERALITAT  (05.07.2011)
     
 

El 3 de juliol, el CBC Alls Secs Piquen de Mont-ras es va proclamar campió de la VIII Copa Generalitat de Bitlles Catalanes en vèncer la final a vuit que va tenir lloc a Castellserà en un gran espectacle bitllaire.





L’equip campió, format per Jordi Burgas, Rafa Contreras, Joan Perea, Jordi Sotelo, Tello Berrocal i Maria Cuenca, es va imposar a l’equip del C.B. Siuranenc d’Horta, format per Ferran Herrera, Josep Maria Vilar, Angel Pascual, Joana García i Toni Solé, en una disputada final, 382 a 380 punts.




La matinal bitllaire va començar amb els enfrontaments de quarts de final: el C.B. Ivars va eliminar de forma molt ajustada el C.B. Mas Duran, el C.B.C. Alls Secs Piquen el C.B. Miralcamp, el C.B. Castellserà el C.B. Benavent de Segrià i el C.B. Siuranenc d’Horta el C.B. la Penya del Bistec.




En semifinals, l’equip de Mont-ras va superar el C.B. Ivars, en una repetició de la final de la temporada passada, mentre que l’equip d’Horta, en una gran partida va superar l’equip local, el C.B. Sant Sebastià de Castellserà.




Miquel Martínez, president del club organitzador, C.B. Sant Sebastià de Castellserà, Paquita Clua, delegada de la FCBB a Lleida, Abel Sensarrich vicepresident de la FCBB, Marcel Pujol, alcalde de Castellserà, Daniel Barbero, regidor d’Esports, Josep Maria Casal, vicepresident del Consell Comarcal de l’Urgell, i Joaquim Pericer, responsable a Lleida de la Secretaria General de l’Esport, van acompanyar tots els participants durant la competició i en el lliurament de trofeus.


A partir del minut 11:19, Copa Generalitat:


 http://www.ufec.tv/zonaufec.php


 



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades