HOME




   
 
BOWLING TENPIN: LLIURAMENT DE TROFEUS TEMPORADA 2010-2011  (10.07.2011)
     
 

El passat 3 de juliol, dins el marc de la XV Copa Generalitat es va celebrar el lliurament anual dels trofeus i medalles  dels Campionats de Catalunya, de la Lliga i de la Copa Generalitat de la temporada de bowling tenpin de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling. L’acte a càrrec de Joan Ricart, president de la federació juntament amb Mònica Amat, Subdirectora del Consell Català de l’Esport, Jaume Conejero, vicepresident de la UFEC, i  Lluís Montfort Gòmez, vocal de la federació, va tenir lloc a les instal.lacions de Bowling Pedralbes de Barcelona.


En el mateix acte van lliurar la medalla de Campions, que cada any atorga la Unió de Federacions Esportives de Catalunya. Luz Adriana Leal i Marcial Ovide del Club Diagonal han estat els guardonats d’enguany.



El Club Diagonal de Barcelona novament va ser el clar protagonista de l’acte, amb un total d’11 medalles (5 d’or, 2 de plata i 4 de bronze) del Campionat de Catalunya, la Copa Generalitat en categoria masculina i la copa de la Lliga de primera divisió en ambdues categories, seguit del Club Seven-3 de Sant Esteve Sesrovires, que van obtenir 3 medalles (1 d’or i de 2  bronze), del Campionat de Catalunya i la copa de la Lliga de segona divisió masculina.




Medaller

Classificacions femenines

Prova individual 1. Luz Adriana Leal (Diagonal); 2. Rosa Mas (Vallès); 3. Sandra Torrents (Diagonal)

Prova de parelles: 1. Pilar Perales i Sandra Torrents (Diagonal); 2 Anna Mas i Rosa Mas (Vallès); 3. Marzia Barberini i Sandra Oliva (Seven-3)

Prova  de trios: 1. Cristina Sanz, Roser Romero  i Luza Leal (Diagonal); 2  Sandra Torrents, Pilar Perales i Ángeles Álvarez  (Diagonal); 3. Marzia Barberini, Anna Pérez i Sandra Oliva (Seven-3

Prova combinada: 1 Sandra Torrents (Diagonal); 2 Rosa Mas (Vallès); 3 Pilar Perales,(Diagonal)




Classificacions masculines

Prova individual: 1 Marcial Ovide, Moisés Pérez i Axel Guimó del Club Diagonal

Prova de parelles: Juan Bustos i Albert Roca (Seven-3) 2. Artur Colomer i Raúl Gálvez (Sweetrade) 3. Carlos Domínguez i Albert Viñolas (Cat Figueres)

Prova de trios: Moisés Pérez, Francisco Hernández i Axel Guimó (Diagonal); 2. Artur Colomer, Víctor Hurtado i Raúl Gálvez (Sweetrade); 3. Antonio Ruiz, Manuel López i Pau Ortega (Comarca

Prova combinada: 1. Artur Colomer; 2 Raúl Gálvez (Sweetrade); 3 Josep Delgado (Flecha-1)


Pel que fa a la resta de classificacions de la Lliga, els segon i tercer classificats en la primera divisió masculina van ser Comarcal A i Barcelona A. En categoria femeinia el segon i tercer lloc van estar pels equips del Sweetrade de les Franqueses del Vallès i l’equip el Club Seven-3, en la segona categoria femenina l’equip debutant del Terrassa en va ser el campió assolint l’ascens a la primera divisió.





Cal destacar els equips que han aconseguit l’ascens a primera divisió, Sweetrade B. C. i Vallès B.C., a segona divisió, Comarcal C, Mediterrània B i Vilabowling A i a tercera, Black Bowl B, Granollers B i Penedès.


 



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades