HOME




   
 
BOWLING TENPIN: 33È TROFEU INTERNACIONAL CIUTAT DE BARCELONA  (11.07.2011)
     
 

La 33a edició del Trofeu Internacional Ciutat de Bowling, dotzena prova del Circuit Europeu EBT Gold 2011, que tindrà lloc del 12 al 17 de juliol a les instal·lacions de Bowling Pedralbes de Barcelona, obre les seves portes amb un èxit d’inscripció.



Més 170 jugadors i jugadores, procedents de 27 federacions d’Europa, Àsia i Amèrica, han confirmat la seva participació en aquest torneig, homologat per l’ETBF i WTBA, i obert a jugadors i jugadores de totes les federacions membres de la WTBA, sense cap tipus de restricció.




Cal esmentar la presència dels finalistes de la 32a edició, Gery Verbruggen, Brian Voss i Dominic Barret, així com la participació de la campiona del món, la colombiana Clara Juliana Guerrero, i els jugadors de la PBA, Amletto Monacelli (Veneçuela) i Mika Koivuniemi (Finlàndia), els millors jugadors i jugadores classificats per l’EBT Masters 2011 i representants de la selecció catalana.


Les sèries de classificació tindran lloc de dimarts a dissabte. Les finals de diumenge, a partir de les 9 del matí, es podran veure per Internet a través del web www.fcbb.cat, gràcies a Bowlingcat TV, i en directe a les instal•lacions de Bowling Pedralbes ja que la competició és oberta al públic gratuïtament. El canal Esports 3 de Televisió de Catalunya i Eurosport oferiran en directe la final.


La Federació Catalana de Bitlles i Bowling organitza aquesta competició amb el suport de l’Excel·lentissim Ajuntament de Barcelona, el Consell Català de l’Esport, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya.


  http://www.fcbb.cat/t_barcelona/index.htm



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades