HOME




   
 
BITLLES CATALANES: NOMBROSA PARTICIPACIÓ EN LA COMPETICIÓ PER A CATEGORIES EN EDAT ESCOLAR 2010-2011  (01.08.2011)
     
 

 Més de 175 nois i noies, de 24 clubs diferents de tot Catalunya, van prendre part en les competicions de bitlles catalanes de la temporada 2010-2011, organitzades per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.


Com cada any, la competició estava dividida en dues fases: una fase territorial i una fase nacional (Campionat de Catalunya). La fase territorial consta de dues jornades de competició independents. En la primera d’elles hi va haver 126 participants (63 nois i 63 noies), i en la segona, 151 (71 nois i 80 noies), fent un total de 178 participants (88 nois i 90 noies).


El Campionat de Catalunya es va disputar a la Galera (Montsià), organitzat pel C.B. la Galera, amb el suport de l’ajuntament i de la FCBB. Hi van participar 104 jugadors i jugadores (60 nois i 54 noies), repartits en cinc categories d’edat (benjamina, alevina, infantil, cadet i juvenil). El nivell de joc va ser molt alt, i les finals molt disputades.


Els vencedors en cada categoria van ser: Alexa Cedeño (C.B. Siuranenc d’Horta), benjamina femenina; Àngel Asensio (C.B. Ponts), benjamina masculina; Laura Boria (C.B. el Poal), Alevina femenina; Loic Ros (C.B.C. Palamós), alevina masculina; Laura Matamoros (C.B. la Galera), infantil femenina; Gerard Soldevila (CB. Flor de Lis), infantil masculina; Judith Picón (C.B. Amposta), cadet femenina; Gerard Royes (C.B. Tordera), cadet masculina; Mireia Sensarrich (C.B. Igualada), juvenil femenina; i  Jordi Igeño (C.B.C. Palamós), juvenil masculina.


 


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades