HOME




   
 
BITLLES CATALANES: LES BITLLES CATALANES, AL FESTIVAL EUROPEU DE JOCS TRADICIONALS  (02.08.2011)
     
 

Mauvezin (França) va acollir del 24 al 26 de juny, el Festival Internacional de Jocs Tradicionals 2011 i l’Assemblea General de l’AEJST, on van participar un centenar de representants de jocs tradicionals europeus i centre-americans. Com les passades edicions,  la Federació Catalana de Bitlles i Bowling va ser present en els diferents actes que van organitzar  l'Associació Europea de Jocs i Esports Tradicionals (AEJST) juntament amb l’entitat amfitriona d’aquesta edició, la Fédération Départementale des Foyers Ruraux du Gers.





Durant el Festival, els representants de la FCBB,  Abel Sensarrich, vicepresident de la FCBB,  i Toni Solé, director de competicions de bitlles, van establir un acord de col·laboració amb el Comitè Nacional Quilles au Maillet, un esport molt semblant a les bitlles catalanes que forma part de la Fédération Française de Bowling et Sport de Quilles (FFBSQ) amb l’objectiu de sumar esforços per a la competició internacional de bitlles catalanes, bowling six.




També van donar a conèixer el joc fent demostracions de com s'hi juga i van lliurar un joc de bitlles catalanes als organitzadors de la trobada.



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades