HOME




   
 
BITLLES CATALANES: GRAN PREMI CATALUNYA - SUPERCOPA A VILADECANS  (08.09.2011)
     
 

El 10 de setembre Viladecans acollirà el  III Gran Premi Catalunya – Supercopa 2011. En aquesta edició hi participaran el Club de Bitlles la Galera (campió de Catalunya de Clubs i de la lliga Nacional 2010/2011), el Club de Bitlles Catalanes Alls Secs Piquen (campió de la Copa Generalitat), la Selecció Catalana de Bitlles, les Seleccions Catalanes de Bowling Six (masculina i femenina), i el Club de Bitlles Viladecans, amfitrió de la jornada. Aquest campionat està inclòs en el programa de celebració del  Mil·lenari de Viladecans.


La Selecció Catalana estarà formada pels tres millors jugadors i les tres millors jugadores del Campionat de Catalunya Individual de l’any 2010, disputat a Castellserà: Jordi Mitjana (C.B. COP), Jordi Burgas (C.B.C. Alls Secs Piquen), Ramon Sáez (C.B. Vinaròs), Josefa Tena (C.B. Mollerussa), Gemma Lloreta (C.B. Urbanització Mas Duran), i Encarna Vega (C.B.C. Begur).


Les seleccions de Bowling Six (bitlles catalanes sub 25) faran el seu debut en competició oficial i estaran formades per: Gerard Albiol (C.B. la Galera), Jordi Santamaria (C.B. Ponts), Sergi Arqués (C.B. Deltebre), Jordi Vilanova (C.E. Menarguens), Ivan Ripoll (C.B. la Guàrdia) i Jordi Igeño (C.B.C. Palamós), la selecció masculina. La selecció femenina la formaran Marta Solé i Clara Solé (C.B. Siuranenc d’Horta), Júlia Aymerich (C.B.C. Torrent), Fanny Genesse (C.B.C. els Cremats de Mont-ras) i Mariona Llorens (C.B. la Penya del Bistec).


La Unió de Federacions Esportives de Catalunya oferirà un reportatge d’aquesta  jornada, organitzada pel Club de Bitlles Viladecans, per delegació de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, amb el suport de l’ajuntament de la localitat, el Consell Català de l’Esport i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya.


 
     
 
imprimir retall de premsa pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades