HOME




   
 
BITLLES CATALANES: ELS CLUBS VILADECANS I LA GALERA, PRIMERS CAMPIONS DE LA TEMPORADA (VIDEO)  (12.09.2011)
     
 

Les pistes de Viladecans van ser testimonis dissabte 10 de setembre de la gran competició inaugural de la temporada de bitlles catalanes de la FCBB on el C.B. Viladecans va esdevenir el nou campió del Gran Premi Catalunya i el C.B. la Galera, el de la Supercopa 2011.


Reportatge ufec.tv


Un total de sis equips es disputaren a dues partides el 3r Gran Premi Catalunya – Supercopa 2011: l’equip local, el C.B. Viladecans, el C.B. la Galera (campió de Catalunya), el C.B.C. Alls Secs Piquen (campió de la Copa Generalitat), la Selecció Catalana Sènior, formada pels millors jugadors i jugadores del Campionat de Catalunya individual 2010, i les Seleccions Catalanes masculina i femenina de bowling six, formades per joves d’entre 15 i 25 anys.


 


L’equip vencedor, format Jordi Gonzalo, Tobalo Suárez, Gaspar Villalón, Fernanado Rubio, Júlia López i Diego Rodríguez, va obtenir un total de 750 punts. Els clubs de la Galera i els Alls Secs Piquen jugaren la Supercopa, on l’equip del Montsià sumà un total de 748 punts. Cal destacar Roser Cherta, que va aconseguir 90 punts (partida perfecte) en la segona partida, com a millor jugadora de la Galera.


El debut de les seleccions de bowling six va ser força positiu. Els joves jugadors i jugadores van demostrar tenir un gran nivell, tot i que els nervis de competir per primera vegada i fer-ho davant del millors equips del país els van passar factura en algun moment de la jornada. Els seleccionats sèniors van mostrar el seu alt nivell de joc  en la competició individual.


Aquesta edició del Gran Premi Catalunya – Supercopa 2011, organitzat pel C.B. Viladecans i la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, ha estat un més dels actes de celebració del Mil•lenari de Viladecans. El lliurament de premis als vencedors i records a tots els participants va comptar amb la presència del tinent d’alcalde i regidor d’Esports de Viladecans, Pere Gutiérrez, del vicepresident de la FCBB, Abel Sensarrich, i del president del C.B. Viladecans, Llucià Sánchez.


La Unió de Federacions Esportives de Catalunya ofereix un reportatge d’aquesta  jornada, organitzada pel Club de Bitlles Viladecans, per delegació de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, amb el suport de l’ajuntament de la localitat, el Consell Català de l’Esport i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya.


 http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


 


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades