HOME




   
 
BITLLES CATALANES: XIII CAMPIONAT DE CATALUNYA INDIVIDUAL A GODALL   (21.09.2011)
     
 

Els 100 millors bitllaires d’arreu de Catalunya participaran al XIII Campionat de Catalunya Individual de Bitlles Catalanes que tindrà lloc diumenge 25 de setembre a partir de les 9 h del matí al Camp de futbol de Godall.


Aquesta competició esdevé la gran festa de les bitlles catalanes ja que hi competeixen un total de 60 homes i 40 dones, entre els quals cal destacar els millors jugadors de l’edició anterior, Jordi Mitjana (COP), campió, Jordi Burgas (Alls Secs), Ramon Sáez (Vinaròs), Josefa Tena (Mollerussa), campiona, Gemma Lloreta (Mas Duran), Encarna Vega (Begur), els millors jugadors i jugadores de la lliga Nacional i de les diferents  lligues territorials, i tots els jugadors i jugadores classificats en els diferents campionats territorials disputats el mes de maig.


Tots els participants jugaran dues partides de classificació, a les 10.00 h i a les 11.00 h. Un cop sumades les puntuacions de totes dues partides, els deu millors homes i les cinc millors dones es classificaran per disputar la gran final a ¾ de 12h.


La Unió de Federacions Esportives de Catalunya oferirà un reportatge d’aquesta  jornada, organitzada pel Club de Bitlles de Godall, per delegació de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, amb el suport de l’ajuntament de la localitat, Consell Comarcal del Montsià, la diputació de Tarragona, el Consell Català de l’Esport i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya.

 


Foto: Primers classificats de l'edició 2010.


Edicions anteriors:


BITLLES CATALANES: JOSEFA TENA I JORDI MITJANA, CAMPIONS DE CATALUNYA (VIDEO) (27/09/2010)


BITLLES CATALANES: JOSEP M MARTÍ I GEMMA LLORETA, CAMPIONS DE CATALUNYA (VIDEO) (28/09/2009)


 
     
 
imprimir retall de premsa pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades