HOME




   
 
BOWLING: LUZ ADRIANA LEAL I MOISÉS PÈREZ, CAMPIONS DEL IV CAMPIONAT DE CATALUNYA QUIBICA-AMF   (25.09.2011)
     
 
Luz Adriana Leal i Moisés Pérez han estat els campions del IV Campionat de Catalunya Qubica-AMF, i representaran la Federació Catalana a la Copa del Món Quibica-AMF 2011, que tindrà lloc del 30 de novembre al 7 de desembre a Johannesburg (Sud-àfrica).

Dissabte 24 va tenir lloc la primera fase de  semifinals masculina i femenina i diumenge al matí, la segona fase de semifinals per donar pas a la final Peterssen amb els vuit millors esportistes masculins i femenins a la suma de les divuit partides disputades en semifinals.


Luz Adriana Leal del Club Diagonal de Barcelona, amb un total de 3280 pals, va guanyar la competició, seguida de Sandra Torrents, amb 3227 pals, i Cristina Sanz, tercera classificada, amb 3216, també del Club Diagonal.


Pel que fa a la categoria masculina, Moisés Pérez (3536 pals) del Club Diagonal va superar per 4 pals el seu company de club, Marcial Ovide (3532 pals). Els dos jugadors van dur un duel particular en el decurs de la final. Raúl Gálvez del Club Sweetrade de les Franqueses del Vallès va ser el tercer classificat amb 3318 pals.


Cal destacar els bons resultats del torneig. Les màximes partides han estat per Marcial Ovide,  amb una partida perfecta de 300 a les semifinals, i Sandra Torrents amb 298 a la sèrie de classificació. D'altra banda Moisés Pérez va assolir la màxima sèrie amb un total de 1490 pals (248,33 de mitjana) i en la categoria femenina, la màxima sèrie també se la va adjudicar Sandra Torrents amb un total de 1314 pals (219 de mitjana).


El lliurament de trofeus va anar a càrrec de Lluís Montfort Gómez, vocal de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, juntament amb Carlos Martí, director de Baix Bowling.  Un total de 52 esportistes (38 homes i 14 dones), de 15 clubs de Catalunya han pres part a la competició celebrada del 19 al 25 de setembre a les instal·lacions de Baix Bowling de Sant Vicenç dels Horts.


Foto: podi masculí i femení amb Lluís Montfort i Carlos Martí


http://www.fcbb.cat/qubic_resultats.asp


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades