HOME




   
 
BITLLES CATALANES: TERESA SALVADÓ I MARTÍ ROBLES, CAMPIONS DE CATALUNYA (REPORTATGE)  (26.09.2011)
     
 

Teresa Salvadó del Club de Bitlles Amposta i Martí Robels del Club de Bitlles Cabacés van ser els vencedors del XIII Campionat de Catalunya Individual de Bitlles Catalanes, disputat el diumenge 25 de setembre de 2011 al Camp Municipal de Futbol de Godall, amb la participació de gairebé de 80 jugadors i jugadores d’arreu de Catalunya.


Reportatge


En la categoria masculina es van classificar per a la final, a més de Martí Robles, Joan Josep Segura (C.B.C. Begur), Joan Roca (C.B. Ivars), José Antonio Queral (C.B. Vinaròs), Josep Maria Vilar (C.B. Siuranenc d’Horta), Jordi Vilanova (C.E. Bitlles-Menàrguens), Juan José Centeno (C.B. Guinardó), Jordi Burgas (C.B.C. Alls Secs Piquen) i Lluís Tolosa (C.B. Vallverd).


En la categoria femenina van acompanyar Teresa Salvador, Joana García (C.B. Siuranenc d’Horta), Josefa Tena (C.B. Mollerussa), Victòria Morales (A.J. Bellmunt del Priorat) i Elena Folia (C.B. Amposta).


El campionat va estar organitzat exemplarment pel Club de Bitlles Godall i la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, amb el suport de l’Ajuntament de Godall, Consell Comarcal del Montsià i el Consell Català de l’Esport.



El campionat es va cloure amb el lliurament de trofeus per part de Francisco Mora, alcalde de Godall, Francisco Aguiar, president del Club de Bitlles Godall,  Abel Sensarrich, vicepresident de la FCBB, i Carme Delgado directiva de la FCBB.




La Unió de Federacions Esportives de Catalunya ofereix un reportatge d’aquesta  jornada, organitzada pel Club de Bitlles de Godall, per delegació de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, amb el suport de l’ajuntament de la localitat, Consell Comarcal del Montsià, la diputació de Tarragona, el Consell Català de l’Esport i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya.



Resultats



 


 


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades