HOME




   
 
BOWLING TENPIN: CLARA GUERRERO GUANYA EL VII EUROPEAN WOMEN’S MASTERS   (09.10.2011)
     
 

La colombiana Clara Guerrero és la nova campiona de la VII edició de l’European Women’s Masters després de superar en la final d'avui la sueca Joline-Persson Planefors en dues partides molt igualades a les pistes de Bowling Pedralbes (Barcelona) .


Bowlingcat.TV ha retransmès en directe la final a través del web de la FCBB i està preparant un reportatge que es podrà veure pròximament a Esport3.


La danesa Mai Ginge Jensen i l’anglesa Kirstern Penny s'han classificat en tercer lloc després de la defensa de posició, i la finlandesa Roosa Lunden ha obtingut el premi especial per a les jugadores sub-20  President Samaranch Trophy.


El campionat s'ha tancat amb el lliurament de trofeus a càrrec  de Joana Ortega, vicepresidenta del govern de la Generalitat, Joan Ricart, president de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, Santi Siquier, representant d'Esports de la Generalitat de Catalunya, Roser Romero, gerent de la FCBB, i Oriol Ros, director de Bowling Pedralbes.


Aquesta edició ha destacat per l’alt nivel de joc. El millor resultat, l’ha obtingut la danesa Nicki Ainge amb 1306 pals a les sèries de classificació, la partida més alta l’han compartit Luz Adriana Leal (Colòmbia) i Helén Jonson (Suècia) amb 278 pals. Hi han participat 50 jugadores de 10 federacions i la presència de les millors jugadores del rànquing europeu. Les dues catalanes millor classificades han estat Sandra Torrents (21a) i Rosa Mas (26a).





 http://www.fcbb.cat/women_master/resultats/F.html


 FOTOS: http://www.flickr.com/photos/bowlingbarcelona/sets/72157627730925729/


   Foto portada: Clara Juliana Guerrero i Roosa Lunden amb Joana Ortega i Joan Ricart.


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades