HOME




   
 
BITLLES CATALANES: EL CLUB DE BITLLES SIURANENC, GUARDONAT AMB EL PREMI HORTA GUINARDÓ 2011  (27.11.2011)
     
 

 El Club de Bitlles Siuranenc d’Horta va rebre el 24 de novembre el Premi Horta-Guinardó 2011 de mans de Francina Vila, regidora del Districte d’Horta-Guinardó, en reconeixement a la seva tasca a favor de la recuperació i la popularització de les bitlles catalanes.


Els Premis Horta-Guinardó fa 25 anys que es lliuren i s’atorguen a persones o entitats que han demostrat treballar pel bé comú des del seu àmbit d’actuació, escollint els premiats d’entre les propostes fetes per la gent o entitats del districte.


La cerimònia de lliurament dels guardons va tenir lloc dijous 24 de novembre a l’Hotel Alimara de Barcelona, i va estar presidida per Francina Vila i Jordi Martí, regidora i president del Districte d’Horta-Guinardó. També hi van ser presents tots els membres del jurat, format per consellers de tots els partits polítics a més de persones destacades de la societat civil, com l’antic regidor d’esports de l’Ajuntament de Barcelona, Albert Batlle, i la nedadora Èrica Villaécija, el president, el vicepresident i la gerent de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, Joan Ricart, Abel Sensarrich i Roser Romero.


El president del C.B. Siuranenc d’Horta, Toni Solé, va agrair la concessió del premi amb un original discurs que simulava una partida de bitlles. A més dels agraïments al jurat, a la FCBB i als clubs que la formen també va destacar el compromís del club amb la societat en general i es va mostrar optimista de cara el futur, ja que el Siuranenc compta amb un gran planter de joves.


 


http://www.siuranenc.cat/



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades