HOME




   
 
BOLO LEONES: LUCINIO MARTÍNEZ, CAMPIÓ DEL IX MASTER DE CATALUNYA  (27.11.2011)
     
 

Lucinio Martínez, del Club de Bolos Leoneses Dama de Arintero, és el nou campió de Catalunya,  al guanyar el IX Master de Catalunya, celebrat dissabte 26 de novembre a les instal·lacions del Club de Bolos Dama de Arintero al parc de Joan Miró de Barcelona.


A la competició, hi van participar un total de 48 jugadors, els 24 millors de primera i els 24 millors de segona categoria dels tres clubs de bolos leoneses de Catalunya, El Negrillón de l’Hospitalet, Dama de Arintero i Horta de Barcelona.


En primera categoria els millors classificats van ser: Lucinio Martínez, amb 396 punts, seguit pels jugadors del Club El Negrillón de l’Hospitalet, Santiago Martínez i Juan José Gónzalez, amb 374 i 315 punts, respectivament.


Pel que fa a la segona categoria, el Club Dama de Arintero va ser el clar vencedor, ja que va classificar tres jugadors en les primeres places: 1. Julio Gabriel Gago amb (314 punts), 2.  Luís Fernando Prado amb 304 punts i 3. Julio Gago (255 punts).


El lliurament de trofeus va anar a càrrec de Joan Ricart i Aguilà, president de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, juntament amb Àngel Fernández, president del Club de Bolos Dama de Arintero i Gregorio Valcarcel, president del Club El Negrillón.


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades