HOME




   
 
BITLLES CATALANES: COMENÇA LA SEGONA VOLTA DE LA LLIGA CATALANA  (24.01.2012)
     
 

Després de l’aturada nadalenca, el proper cap de setmana es posarà en marxa la segona volta de la Lliga Catalana de Bitlles, amb la disputa de la desena jornada dels grups 2, 10 i 11. La resta dels 11 grups en què estan repartits els 87 equips participants, reiniciaran la competició el primer cap de setmana de febrer.


El C.B. Albesa, líder del grup 5, és l’únic equip ha guanyat totes les partides i té un còmode avantatge sobre el segon classificat, el Benavent de Segrià. També lideren amb comoditat la classificació dels seus respectius grups el Siuranenc A (grup 2), Viladecans A (grup 3), Sant Llorenç la Mola (grup 4), Torà (grup 7), i Alls Secs Piquen A (grup 11).


La Galera i Vinaròs lluiten per liderar el grup 1, mentre que Seròs, el Soleràs i Miralcamp ho fan en el grup 6, i la Penya del Bistec i Llofriu en el grup 10. Ivars A i Tàrrega (grup 8), Vallverd A i Castellserà A (grup 9), estan empatats al capdavant del seus respectius grups. El C.B. la Guàrdia és tercer del grup 9 a només dos punts dels dos primers classificats.


En acabar la competició regular, els dos primers classificats de cada grup disputaran el Campionat de Catalunya de Clubs, el diumenge 27 de maig a Mont-ras (Baix Empordà), organitzat pel C.B.C. els Cremats de Mont-ras i la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.


  


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades