HOME




   
 
BITLLES CATALANES: ES POSEN EN MARXA ELS CIRCUITS INDIVIDUALS  (16.02.2012)
     
 

Aquest cap de setmana s’estrenen els Circuits Individuals de bitlles catalanes. Es tracta d’una nova competició de caràcter individual dividida en categories d’edat que es juga al mateix temps a diferents poblacions de Catalunya, i consta de 4 jornades. La suma de les puntuacions aconseguides pels bitllaires en cada jornada servirà per establir les diferents classificacions.


La inscripció de més de 500  participants  de 55 clubs, demostra la bona acollida que ha tingut aquesta competició, organitzada per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling en col·laboració amb els seus clubs afiliats, entre els bitllaires de tot Catalunya.


Dissabte dia 18 es disputarà la primera jornada dels circuits Infantil (per a jugadors/es de categoria benjamina, alevina i infantil), i el Sub 25 (cadet, juvenil i sènior menor de 25 anys). Hi haurà competició a Linyola (Pla d’Urgell), Horta (Barcelona), la Galera (Montsià), i Mont-ras (Baix Empordà).


El diumenge 19 es posarà en marxa el Circuit Sènior (per a jugadors/es cadets, juvenils i sèniors de totes les edats), a la Galera (Montsià), Sant Pere de Riudebitlles (Alt Penedès), Vall d’Hebron (Barcelona), Castellar del Vallès (Vallès Occidental), Cervera (Segarra), Tàrrega (Urgell), Ivars d’Urgell (Pla d’Urgell), Tordera (Maresme), i Mont-ras (Baix Empordà).


Les següents jornades d’aquests circuits es disputaran els caps de setmana 24/25 de març, 28/29 d’abril i 12/13 de maig. Els millors jugadors i jugadores, un cop disputades totes les jornades, es classificaran per al Campionat de Catalunya Individual, que se celebrarà a Salomó (Tarragonès), el dia 3 de juny.


Foto: Els actuals campions de Catalunya (Godall, setembre de 2011), Martí Robles del C.B. Cabacés i Teresa Salvadó del C.B. Amposta


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades