HOME




   
 
BOWLING TENPIN: SANZ – LEAL I MONTFORT – GÓMEZ CAMPIONS DE PARELLES   (27.02.2012)
     
 
Cristina Sanz i Luz Adriana Leal del Club Diagonal de Barcelona juntament amb Lluís Montfort i Fernando Gómez del Joventut Al-vici C.B. de Barcelona,  són les campions de Catalunya de la prova de parelles, celebrada aquest cap de setmana.

Lluís Montfort i Fernando Gómez han capgirat la classificació, encapçalada en tot moment la parella formada per Raúl Gálvez i Artur Colomer del Club Sweetrade de les Franqueses del Vallès. Cal destacar la remuntada de la parella del Club Diagonal formada per, Marcial Ovide i Moises Pérez cinquens en les sèries de classificació i la sèrie final de  2663 pals (221,90 de mitjana) els ha classificat en la segona posició, Raúl Gálvez i Artur Colomer s’han classificat en la tercera posició.


Pel que fa a la categoria femenina, final sense sorpreses, Cristina Sanz i Luz Adriana Leal van proclamar-se campiones en la final celebrada dissabte amb un total de 7229 pals (200,81 de mitjana), seguides per Mònica Boldó i Sandra Torrents, i la parella del Club Vallès de Terrassa formada per les gemanes, Rosa i Anna Mas.


La competició organitzada per la Federació Catalana de Bitlles amb el suport del Consell Català de l’Esport, s’ha celebrat a les instal·lacions de Bowling Pedralbes de Barcelona de l’11 al 26 de febrer, amb la participació de 84 parelles dels Clubs de tota Catalunya.


 


http://www.fcbb.cat/campcat_resultats.asp


Foto: Equips campions


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades