HOME




   
 
BITLLES CATALANES: LLIGA CATALANA,LA GALERA, SIURANENC A I ALLS SECS A, CAMPIONS DE GRUP  (26.03.2012)
     
 

A falta de dues jornades per acabar la Lliga Catalana de Bitlles, els equips de la Galera (grup 1), Siuranenc d’Horta A (grup 2) i Alls Secs Piquen A (grup 11), ja s’han proclamat matemàticament campions del seus respectius grups. El primer equip a aconseguir-ho, quan encara quedaven quatre jornades per disputar-se, va ser el Siuranenc d’Horta A, després de liderar el seu grup amb comoditat durant tota la temporada.


A més d’aquests equips, també han aconseguit matemàticament la classificació per al proper Campionat de Catalunya els equips Sant Llorenç la Mola i Can Folguera A (grup 4), l’Albesa i Benavent de Segrià (grup 5) i el Tàrrega (grup 8).


Vinaròs i Deltebre es disputen la segona plaça del grup 1, mentre que en el grup 2 ho fan el Viladecans B, Guinardó i Vilafranca. El grup 3, l’encapçala amb comoditat el Viladecans A, i el segueixen el COP i el Camp de l’Arpa. El grup 6 és un dels més igualats i s’ho jugaran tot en les dues últimes jornades el Miralcamp, el Soleràs i el Serós. El Torà és a tocar del títol en el grup 7, però la segona plaça està molt disputada (Bellpuig A, Ivars C i Solsona). En el grup 8 el Ivars A es disputa el títol amb el Tàrrega.


La lluita en el grup 9 continua entre Vallverd A, Castellserà A i Vilanova de Bellpuig, tot i que la Guàrdia encara té algunes opcions de quedar en els dos primers llocs. En el grup 10 hi ha una forta competència entre La Penya del Bistec i Llofriu, amb els Cremats A i Alls Secs B que els colla pel darrera. Finalment, el segon lloc del grup 11 se’l jugaran a l’última jornada el Vilabrú A i l’Empordanet.


 


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades