BOWLING TENPIN: ALT NIVELL DE JOC DE LA SELECCIÓ CATALANA AL CAMPIONAT D’EUROPA JUVENIL  (12.04.2012)

L’equip de la selecció catalana juvenil, format per Francisco Súarez, Sergi Montaña i Lia Mojarro, va obtenir molt bons resultats en el Campionat d’Europa Juvenil Sub-18 que va tenir lloc del 31 de març al 8 d’abril a Aalborg (Dinamarca), sota la direcció de Marcial Ovide.

L’alt nivell de joc de Francisco Súarez el va convertir en el primer jugador juvenil de la selecció catalana que aconsegueix classificar-se per al master d’aquesta prestigiosa competició i obtenir la 16 posició, amb un total de 3.629 pals (201,61 de mitjana).

La representant femenina, Lia Mojarro, es va classificar en la posició 36a, amb 3.196 pals (177,55 de mitjana),  i Sergi Montaña, la 56a, amb 3.354 pals (186,33 de mitjana).

Un total de 163 esportistes (101 masculins i 62 femenines) de 29 federacions europees van participar a la competició.