BOWLING TENPIN: DAVID BEJAR, KILIAN HEREDIA I JOAN VALL, CAMPIONS DEL TORNEIG DE PRIMAVERA DE L’ESCOLA DE BOWLING  (16.04.2012)

Dissabte 14 d’abril es va celebrar el torneig de primavera de l’escola de bowling, amb la participació de 33 nens i nenes en les categories, infantil, cadet i juvenil de les escoles de Barcelona, Blanes i Sant Vicenç dels Horts.

David Bejar va guanyar la prova en categoria infantil, amb un total de 362 pals, seguit de Yaiza Ochoa, amb 267 pals, i Antonio Martínez, amb 246 pals. Kilian Heredia, amb un total de 388 pals i un rècord de partida de 199 pals, es va erigir campió en categoria cadet. El segon i tercer llocs van ser per a Anabel Martínez, amb 376 pals, i Anya Kannunikova, amb 370 pals. Tots sis pertanyen a l’escola de Sant Vicenç.

En categoria juvenil, Joan Vall, de l’escola de Barcelona es va fer amb el títol amb un total de 497 pals (165,70 de mitjana) seguit per Ademir Vazquez i Sergio Retamal de l’escola de Sant Vicenç amb 481 (160,30 de mitjana) i 476 pals (158,70 de mitjana), respectivament.

La competició va estar organitzada pels responsables de l’escola, Marcial Ovide i Luz Adriana Leal, amb el suport de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling i el Consell Català de l’Esport.